Adverteren

Voor u als ondernemer kan het interessant zijn om te adverteren met een televisiecommercial/bedrijfsfilm. Het heeft een aantal bijzondere voordelen:

* U kunt in beeld en geluid laten zien wat uw onderneming te bieden heeft. Dit heeft meer zeggingskracht  dan een advertentie in een krant of folder.

* De commercial/ bedrijfsfilm heeft een groot bereik. Het is te zien in de gemeenten Ermelo, Putten, Nijkerk (met de kernen Nijkerkerveen en Hoevelaken) en Barneveld (met de kernen Voorthuizen, Garderen, Kootwijkerbroek, Kootwijk, Terschuur en Zwartebroek).

* In tegenstelling tot een advertentie in een krant, die eenmalig is, is de commercial/bedrijfsfilm elke dag op televisie te zien.

* Naast het televisieprogramma produceert Beeldzinmedia ook televisiecommercials/ bedrijfsfilms. Ondernemers die adverteren op de regiotelevisie krijgen een televisiecommercial tegen kostprijs die ook nog eigen bezit wordt.

 

Zo kunt u de commercial/bedrijfsfilm ook voor andere doeleinden gebruiken, zoals de eigen website of social media zoals Youtube en Facebook.

 

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, om te kijken of adverteren op de regiotelevisie voor u interessant kan zijn.

Voor meer informatie:
www.beeldzinmedia.nl
Olaf Koelewijn
033 448 0709 of 06 50 808 363
info@olafkoelewijn.nl